Mir Se Erdhe Ne RadioRainca

Mir Se Erdhe Ne RadioRainca

274
0
SHPËRNDAJE
Nën Hijet e Melosit SHQIPË
RadioRainca.Ch

Studio Qëndrore Dietikon (Zvicer)
Telefonat Fix : +41 44 586 10 61 +41 31 526 91 60
Dhe mundeni të dërgoni SmS Viber Whatsapp : +41 76 282 9008
Përshendetje : Ç’do të Marte Deri Shtune : 20:30 – 22:30 : Visar
Emisioni Kontaktues Në Verzionin Skype : RadioRainca
Emisioni ësht i drejtpërsedrejti dhe Kontaktues

SHPËRNDAJE
Shkrimi tjetërRainca Top The Best Albania TopSite