ARTIKUJT E FUNDIT

Ministri i Financave Avdullah Hoti e ka kërcënuar seriozisht RTK’në përmes një letre dërguar Kryetarit të Kuvendit që Qeveria më nuk do ta financojë Transmetuesin Publik, duke filluar nga viti i ardhshëm. Ai në mënyrë të prerë kërkon nga...
Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj thotë se protestat janë të pashmangshme për të parandaluar pushtetin abuziv të koalicionit PDK-LDK. Ai tha se opozita njëherë po vazhdon me peticion kundër qeverisjes, për të kaluar më pas në fazën tjetër të...
Presidenti rus, Vladimir Putin ka marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së xhamisë më të madhe në Europë, e cila është ndërtuar në Moskë. Në mesin e të ftuarve në këtë ceremoni, ishin edhe presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan dhe...
Pavarësisht rritjet së numrit të nxënësve në Kosovë, me theks të veçantë gjinisë femërore, numri i meshkujve që vijojnë shkollimin e mesëm të lartë është më i lartë se ai i femrave.   Sipas statistikave të Agjencisë së Statistikave të Kosovës...
Diaspora e Bashkuar Maqedonase ka shprehur shqetësimin rreth platformës së përbashkët të shqiptarëve në Maqedoni si dhe për ndërhyrjen e kryeministrit shqiptar Edi Rama në këtë proces, njofton agjencia e lajmeve INA. Kjo organizatë, e cila i quan shqiptarët pakicë,...
Ministria e arsimit ka njoftuar se pushimi nuk do të shtyhet dhe se shkolla do të filloj ditën e mërkurë, raporton presheva.com. Pushimi është shtyrë për dy ditë dhe nxënësit përsëri do ti kthehen bankave shkollore me 11 janar.