ARTIKUJT E FUNDIT

Ministri i Financave Avdullah Hoti e ka kërcënuar seriozisht RTK’në përmes një letre dërguar Kryetarit të Kuvendit që Qeveria më nuk do ta financojë...

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj thotë se protestat janë të pashmangshme për të parandaluar pushtetin abuziv të koalicionit PDK-LDK. Ai tha se opozita njëherë...

Presidenti rus, Vladimir Putin ka marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së xhamisë më të madhe në Europë, e cila është ndërtuar në Moskë. Në...

Pavarësisht rritjet së numrit të nxënësve në Kosovë, me theks të veçantë gjinisë femërore, numri i meshkujve që vijojnë shkollimin e mesëm të lartë...

Diaspora e Bashkuar Maqedonase ka shprehur shqetësimin rreth platformës së përbashkët të shqiptarëve në Maqedoni si dhe për ndërhyrjen e kryeministrit shqiptar Edi Rama...

Ministria e arsimit ka njoftuar se pushimi nuk do të shtyhet dhe se shkolla do të filloj ditën e mërkurë, raporton presheva.com. Pushimi është shtyrë...

Qeveria shqiptare ka marrë në emër të çdo qytetari një borxh prej 382 650 lekësh. Borxhi për frymë ka ardhur në rritje të vazhdueshme...

Kryesia e Partisë Demokratike Shqiptare në mbledhjen e mbajtur me datë, 09. Janar 2017, me rastin e arrestimit të ish kryeministrit të Republikës së...

Dy kamionë të mbushur me më shumë se 100 tekste shkollore në gjuhen shqipe, janë bllokuar në kufirin me Preshevën. Ministri i Arsimit, Shkencës...

Me fat festa e Kurban Bajramit, të gjithë besimtarëve islam. Paqja, mirëkuptimi, toleranca, shpresa të mbizotëroj përhere në familjet tuja. Me respekt RadioRainca.Com